Toepassingen


De krachtige technologie is uiterst geschikt voor al die toepassingen waarbij men de aandacht van de gebruiker/klant wil 'vangen en vasthouden' en waarbij de betrokkenheid en 'customer experience' centraal staan. Typische voorbeelden zijn Retail, Mode (tonen van nieuwe collecties), Informatie kiosks (privé en overheid), Bankieren, Geneeskunde op afstand, Musea, Trainingen en Opleidingen, Receptie en Onthaal, enz..

2D Video Monitors versus
Holographical Reality™

Grote beeldschermen zijn gemeengoed geworden in winkels, publieke plaatsen, recepties, musea, enz… Wanneer men als bezoeker echter een concrete vraag heeft, dan heeft niemand de reflex om met een 2D beeldscherm te gaan praten. Het eerste wat men instinctief doet, is 'zoeken naar iemand die het weet. Een 'mens die het weet' dus. Onderzoeken hebben uitgewezen dat méér dan 95% van de bezoekers met een vraag , onmiddellijk naar de 3D opstelling gaan omdat men er van uit gaat dat die persoon écht aanwezig is.
Diepgaander onderzoek heeft aangetoond dat de 'stop rate' bij toevallige voorbijgangers hoger dan 85% is én dat men gemiddeld ruim 2 minuten blijft staan, mét volledige aandacht. Dit maakt de technologie uiterst geschikt voor belangrijke, indringende boodschappen.
Deze nieuwe mogelijkheid om diensten en producten op een onuitgegeven manier aan de gebruiker te presenteren, oefent zo een grote aantrekkingskracht uit dat de geconcentreerde aandacht van het leeuwendeel van de passanten en bezoekers wordt verzekerd. Hier wordt over gepraat en geschreven.

Op maat gemaakt voor ùw specifieke situatie en voor ùw toepassing

Bij aanvang van het project overleggen we met de klant en onderzoeken we hoé de toepassing optimaal kan aansluiten bij het imago van de organisatie en hoe de beoogde resultaten kunnen worden behaald. Op basis van deze voorstudie wordt bepaald wélke ervaringen de gebruikers zullen hebben en hoé het interactieproces precies in elkaar zal zitten. Het aansturen van de toepassing (door de gebruiker) kan door middel van een aanraakscherm, of d.m.v. 'gesture control' (door met de hand in de lucht te bewegen en dus zonder aanraken), of stem-gestuurd en/of door middel van intelligente camera's en sensoren.
Het Holographical Reality ™ systeem is verbonden met een beveiligde Video Operating System server (in de cloud) dat énkel is voorbehouden voor u en niet wordt gedeeld met andere bedrijven/organisaties. Dat maakt het extra veilig en privacy-bestendig. Deze server staat in voor de real-time en geautomatiseerde routing en het intelligent video management.

Bijkomende apparatuur kan naadloos worden geïntegreerd in de toepassingen. Het gaat dan om identificatie/authenticatie apparatuur (vb e-ID , Passports, vingerafdrukherkenning, enz.), document printers, 3D printers (vb om voorwerp af te printen), document scanners, barcode/NFC readers, enz… U kunt er ook voor opteren om de sessies op te nemen (video en/of audio) én om live te streamen (vb naar uw website of naar een ander platform, zoals vb voor online/realtime kwaliteitscontroles).

Volledige controle via the Cloud

Als System Manager heeft u zelf volledige controle over het proces én over de content. U kunt zélf instaan voor de creatie van de 3D beelden of u kunt dit uitbesteden. Paswoord-beveiligde toegang tot de cloud-server laat u toe om uw content te beheren (uploads, verwijderen, scheduling,..) en u kunt ook de 'routing' op zeer gemakkelijke manier instellen : wie wordt video-verbonden met wie of wat gebeurt er als welke knop wordt ingedrukt.

Dit gaat veel verder dan 'digital signage' zoals u dat wellicht kent . Immers, naast het klassieke content management en de scheduling worden extra dimensies toegevoegd aan uw communication-mix : de intelligente en automatische interactie met de gebruiker én de live video verbindingen met agents in andere locaties, brengen de toepassing op een totaal ander niveau. Bovendien kunt u te allen tijde 'rauwe data' (in .csv formaat) uit de cloud, downloaden in uw Excel rekenbladen om zelf uw rapporten en grafieken te creëren : wie vroeg wat wanneer, wie werd met wie verbonden en voor hoe lang, wat waren de wachttijden en de tevredenheids indices van de gebruikers, wat werd afgeprint en besteld, enz. M.a.w. u heeft toegang tot al de informatie die u toelaat om de kwaliteit en efficiency te monitoren en om uw processen te stroomlijnen en permanent te verbeteren.

Betrouwbaarheid en Beschikbaarheid

Voor de hardware componenten worden enkel de meest betrouwbare merken ingezet . Hardwarestoringen zijn uiterst uitzonderlijk. De toestellen hebben een operationele levensduur van 7 tot 10 jaar. Dankzij het gemak en eenvoud om telkens weer nieuwe content op te laden, blijft de investering gedurende vele jaren renderen.
Het onderhoud van het systeem (updates, upgrades, fixes) wordt via het internet op afstand verzorgd, en dit buiten de normale 'openingsuren' zodat de dagelijkse werking en de 'user experience' niet in het gedrang komen.

Line-up

Een compleet gamma van opstellingen is beschikbaar, om tegemoet te komen aan elke gewenste toepassing en elk budget. Alle toestellen kunnen voorzien worden van de 'augmented video intelligence' (automatische interactie met de gebruiker d.m.v. intelligente cameras, software en sensoren, 3D4K vooropgenomen video beelden én uiteraard live video communicatie met 'agents' in andere locaties).
Alle modellen kunnen voorzien worden van 'gesture control' (t.t.z. besturing zonder aanrakingen), sensoren of aanraakschermen. Of een combinatie van deze verschillende technieken.
Hieronder een overzicht van de verschillende toestellen.

THE WALL MOUNT

 • 32' display die tegen de muur of rek wordt gemonteerd.
 • Neemt geen vloeroppervlakte.

THE PEDESTAL

 • 32' display met voet
 • Vloeroppervlakte : +/- 0.75 vierkante meter

THE IN-WALL

 • 40' display unit die àchter een muur of paneel wordt opgesteld (met opening in die muur of paneel).
 • Beeldscherm, camera en microfoon zijn onzichtbaar en énkel de persoon of voorwerpen zijn te zien.
 • Vloeroppervlakte : +/- 1.25 vierkante meter
Kan op maat worden ingebouwd in 'Kiosk' structuur. Voorbeeld 'Toerisme'

Of achter een muur/wand. Voorbeeld 'Privacy booth'

THE ROOM

 • 80-85 inch display, onzichtbaar geïntegreerd in de kamer. Zonder twijfel het meest spectaculaire model uit het gamma. De beelden verschijnen/verdwijnen uit/in het niets. Magisch.
 • Vloeroppervlakte : 5.92 m (L) x 2.34 m (W) x 2.38 m (H)

THE MOBILE

 • 42-52 display. Dit stevig-gemaakt apparaat is opgesteld op wieltjes waardoor het gemakkelijk en vaak kan verplaatst worden.
 • Deze opstelling kan 'stand-alone' en dus 'as-is' worden gebruikt maar kan ook gebruikt worden achter een wand of paneel.
 • Vloeroppervlakte : +/- 1.20 vierkante meter.

Dit type apparaat wordt overigens ook ingezet voor vergaderingen en voor zgn. 'collaboration teams' en kunnen ook gebruikt worden als deel van uw communicatiemix waarbij uw klanten – écht persoonlijk - kunnen overleggen met specialisten of consultants die zich op andere plaatsen bevinden.

We custom-build since 2001

Het is niet mogelijk om het sterke 3D gevoel van aanwezigheid te ervaren op een webpagina of door een filmpje te bekijken. Dit uniek gevoel moet u zélf, persoonlijk ervaren. Bezoek daarom ons 'Experience Facility' in Buggenhout (BE). In deze ervaringsruimte van ruim 300 vierkante meter (uniek in Europa), zijn verschillende configuraties opgesteld, in alle maten en vormen. Ook kunnen we daar de software uitgebreid tonen. We kunnen u met de grootste zekerheid bevestigen dat u niet zult ontgoocheld zijn. Vul het CONTACT formulier in of mail ons op marketing@teleportel.com of bel ons op +32(0)2 478 90 80GA VERDER