Teleportel Reception Suite

Meer informatie over de andere 2 technologieën - de 'Digitale Receptie' en de 'Receptie op Afstand'
- kan hier worden gevonden.

De Virtuele Receptie

'Virtueel' betekent 'niet echt'. De term 'virtueel' duidt op een staat van niet-fysiek bestaan. In tegenstelling tot het concept van 'Receptie op Afstand' houdt het proces van de Virtuele Receptie geen directe menselijke deelname in. In plaats daarvan maakt het gebruik van vooraf opgenomen videomateriaal en/of door kunstmatige intelligentie gegenereerde videobeelden en interacties. De fundamentele configuratie van de Virtuele receptionist omvat vooraf opgenomen content in verschillende talen, naadloos geïntegreerd in het receptieproces. In de praktijk maken gasten vaak gebruik van een aanraakscherm, waarbij ze aanvankelijk hun voorkeurstaal kiezen en vervolgens het doel van hun bezoek aangeven. Afhankelijk van de aard van het bezoek volgt een op maat gemaakte reeks procedures, variërend van de initiële begroeting tot het uitreiken van badges/registratie, resulterend in het vertrek van de gast van het terrein.

In deze videoclip (die slechts een voorbeeld is), werkt de meertalige Virtuele receptionist - verschijnend op een 3D Holografisch Receptie Kiosk - samen met de twee andere Teleportel Reception-oplossingen. De Virtuele Receptie werkt samen met zowel de Digitale Receptie (registratie op het tweede scherm) als de Receptie op Afstand - waarbij een echt persoon - die zich op een afgelegen locatie bevindt - op het exact juiste moment in het proces stapt.

De Opkomst van A.I.

In recente tijden hebben de technische mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (A.I.) een exponentiële groei doorgemaakt. Teleportel is actief betrokken geweest bij het ontstaan van deze baanbrekende technologie en neemt consequent deel aan lopende leer- en verbeterinitiatieven. De opkomende vooruitgang in deze technologie staat op het punt receptieprocessen aanzienlijk te beïnvloeden. Verdere inzichten in onze koers in de nabije toekomst zijn te vinden in de volgende sectie, 'T.A.I.R.'
In deze videoclip vindt u een voorbeeld van een A.I.-functie, genaamd 'bewegingsherkenning', waarbij videomateriaal (geen live persoon) wordt geactiveerd op specifieke instructies (in dit geval handgebaren) van de gebruiker. De Virtuele receptionistn verschijnen op een 3D Holografische Reality Kiosk. Zie meer informatie over gebaarherkenning hieronder in '10 functies'.

A.I. Ondersteund door H.I. (Menselijke Intelligentie)

Het beste van twee werelden.

Ondanks de snel toenemende mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (A.I.), bevindt het zich nog in een beginfase, analoog aan de kindertijd in de menselijke ontwikkeling. Teleportel erkent dit en neemt een cruciaal 'menselijk' element op in het raamwerk, omarmt het concept van 'Menselijke Intelligentie die Kunstmatige Intelligentie Ondersteunt' (MIKIO).
Onder dit paradigma wordt, wanneer het Receptieprogramma twijfel of onzekerheid detecteert, naadloos een menselijke tussenkomst geïntroduceerd. Als de A.I. receptionist bijvoorbeeld moeite heeft om de input of verwachtingen van de gebruiker van de kiosk te begrijpen, initieert het programma automatisch een live videoverbinding met een menselijke operator die verdere hulp kan bieden. Deze proactieve maatregel zorgt voor een responsieve en aanpasbare interactie.

Aan het einde van elke dag worden alle gesproken berichten die onvoldoende werden herkend of begrepen, of miscommunicatie bevatten, zorgvuldig beoordeeld door menselijke operators. Dit ijverige onderzoek heeft tot doel de herhaling van fouten te voorkomen door de A.I.-database bij te werken. Bovendien kunnen inzichten die zijn afgeleid uit deze dagelijkse analyse leiden tot het toevoegen of verwijderen van functies binnen de Receptie Kiosk, wat lijkt op een vorm van 'diep leren' waarbij de instructie en verfijning afkomstig zijn van gekwalificeerde menselijke input. Dit iteratieve proces zorgt voor een continu verbeteringscyclus voor A.I.-processen.

Een beknopt overzicht van 10 mogelijke A.I. receptionist functies:

 • Natural Language Processing (NLP): maakt het mogelijk voor de kiosk om gebruikersvragen te begrijpen en erop te reageren in een natuurlijke stem, waardoor het verstrekken van informatie, het beantwoorden van veelgestelde vragen of het doorverwijzen van bezoekers wordt vergemakkelijkt.

 • Eye-tracking & Morphologische Data-analyse: T.A.I.R. heeft eye-tracking mogelijkheden, waardoor de kiosk acties kan ondernemen op basis van de oogbewegingen van de gast. Bovendien kan het systeem de leeftijd, het geslacht en basisemoties (stress, woede, verrassing) van de bezoeker schatten om vervolginteracties aan te passen. Voor de implementatie van deze functies is het raadzaam juridisch advies in te winnen om te voldoen aan privacyregelgeving.

 • Object-/Bewegingsherkenning: Het systeem herkent objecten (bijv. smartphones, rolstoelen) en handbewegingen, waarbij relevante processen dienovereenkomstig worden geactiveerd.

 • Stemherkenning: Maakt interactie van de gebruiker met de kiosk mogelijk via spraakopdrachten.

 • Integratie van Virtuele Assistent Avatar: De T.A.I.R. Avatar begeleidt gebruikers door processen, biedt informatie en instructies en kan zich naadloos aanpassen aan meerdere talen voor gepersonaliseerde begroetingen.

 • Meertalige ondersteuning: Biedt real-time geïntegreerde taalvertaling voor diverse gasten, wat de interpretatie van de taal van receptionist naar bezoeker vergemakkelijkt.

 • Toegankelijkheidskenmerken: Gebruikt A.I. om de toegankelijkheid te verbeteren met tekst-naar-spraak voor visueel gehandicapte gebruikers en spraak-naar-tekst voor dove kioskgebruikers.

 • Gezichtsherkenning: Met toestemming van de gebruiker herkent T.A.I.R. werknemers of andere kioskgebruikers en initieert gepersonaliseerde processen op basis van vooraf gedefinieerde regels. Het naleven van privacywetgeving is van essentieel belang bij het overwegen van de implementatie van gezichtsherkenningstechnologie.

 • Data-analyse: Gebruikt A.I. voor data-analyse om inzicht te krijgen in het gedrag van de gebruiker en veelgestelde vragen, wat bijdraagt aan continue verbetering van de receptiekwaliteit en efficiëntie.

 • Wachtrijbeheer: Voorspelt piektijden, wijst middelen toe en geeft real-time updates over verwachte wachttijden, wat resulteert in kostenbesparingen en een verhoogd niveau van receptiedienst.

T.A.I.R. - De Teleportel A.I. receptionist

We zijn verheugd T.A.I.R. te onthullen: de Teleportel Artificial Intelligent Receptionist. Deze innovatieve technologie bevindt zich momenteel in een dynamische staat van ontwikkeling, met lopende dagelijkse beoordelingen van nieuwe functionaliteiten om hun levensvatbaarheid voor praktische toepassingen te bepalen. Het is essentieel te benadrukken dat hoewel T.A.I.R. niet speculatief of experimenteel is, sommige functies nog niet de technische volwassenheid hebben bereikt. Het is belangrijk op te merken dat op A.I. gebaseerde recepties momenteel niet perfect zijn. We geloven echter sterk dat kunstmatige intelligentie de toekomst van Virtuele Receptie vertegenwoordigt, en we zijn toegewijd aan het bevorderen en verfijnen van de mogelijkheden ervan.

Maak kennis met T.A.I.R.

Deze videoclip dient als illustratief voorbeeld. Teleportel past de processen van kunstmatige intelligentie aan om aan te sluiten bij de specifieke behoeften en eisen van uw receptieprocessen.

Veel talen

Het starten van de A.I. Interactie

De voordelen voor uw organisatie

 • Welkom in de toekomst van zakelijke gastvrijheid met T.A.I.R., de Teleportel AI Receptionist - een baanbrekende toevoeging om uw front-line ervaring te verbeteren.

 • Zeg vaarwel tegen statische receptiegebieden; T.A.I.R. voorziet in een futuristische ontvangst voor medewerkers, klanten en gasten. Deze digitale persoonlijkheid is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook een efficiënte multitasker, die vragen afhandelt, afspraken plant en assisteert bij de navigatie binnen uw pand.

 • 24/7 is T.A.I.R. operationeel en zorgt voor een constante, betrouwbare aanwezigheid. Zijn mogelijkheden voor natuurlijke taalverwerking vergemakkelijken boeiende gesprekken, waardoor lange wachtrijen en gemiste oproepen worden geëlimineerd. Dit intelligente systeem beheert bezoekersstromen efficiënt, waardoor uw personeel zich kan concentreren op taken waar menselijke input onmisbaar is en aanzienlijke waarde toevoegt.

 • Pas de AI Avatar aan om aan te sluiten bij het merk en de waarden van uw bedrijf. Of het nu gaat om een warme begroeting of een formele benadering, deze virtuele receptionist zorgt voor een consistente en professionele vertegenwoordiging van uw organisatie.

 • Richt je tot de toekomst van receptiediensten met T.A.I.R., waar innovatie en gastvrijheid hand in hand gaan om de receptie-ervaring van uw bedrijf opnieuw vorm te geven.

 • Ten slotte zijn aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk door de dynamiek van deze technologie om kosten te verlagen door de permanente, fulltime vereiste voor menselijk personeel te elimineren. Een doorbraak in return on investment is mogelijk door A.I.-technologie te implementeren in uw receptiegebied.

 • Welkom in een nieuw tijdperk van intelligente receptieoplossingen.

Als u vragen heeft, als indien u een Free Trial of een Proof of Concept wilt opzetten, neem dan contact met ons op.