Opgericht in 2001, heeft Teleportel zich ontwikkeld tot de wereldwijde technische marktleider op het gespecialiseerde gebied van 'Geavanceerde Receptie Oplossingen'. Onze overkoepelende strategie draait om de 'Teleportel Reception Suite™', ontworpen om een allesomvattende oplossing te bieden voor het aanpassen van receptietoepassingen aan diverse behoeften.
De 'Teleportel Reception Suite™' bestaat uit drie fundamentele technologieën: Digitale Receptie, Virtuele Receptie en Receptie op Afstand. Deze geavanceerde technologieën zijn toegankelijk om de aangepaste Digitale Transformatie van uw receptie aan te sturen, en bieden een veelzijdige en aanpasbare aanpak om te voldoen aan de veranderende eisen van moderne zakelijke omgevingen.

Kort samengevat

De Digitale Receptie is een geautomatiseerde oplossing die is ontworpen om gastenonthaal te stroomlijnen zonder menselijke tussenkomst. Dit uitgebreide systeem omvat essentiële functionaliteiten zoals registratie, voorregistratie, meldingen, badging, en meer—alles naadloos uitgevoerd op een volledig digitale of elektronische manier.
De Virtuele Receptie tilt gastenservices naar een hoger niveau door gebruik te maken van Kunstmatige Intelligentie en intelligente video-interactieprogramma's. Deze innovatieve functies stellen gasten in staat om het receptieproces zelfstandig in een self-service modus te doorlopen.
De Receptie op Afstand stelt een externe receptionist in staat om een live videoverbinding op te zetten, waardoor realtime interactie met gasten vanaf elke locatie mogelijk is. Deze unieke benadering garandeert een hoog serviceniveau—met een zeer persoonlijke en menselijke touch—terwijl kosten worden verminderd.

Deze uitgebreide Teleportel Reception SuiteTM maakt deel uit van een nog groter platform en kader:
De Receptie Waardeketen TM

De Receptie Waardeketen TM

In de kern van de 'Receptie Waardeketen™' ligt de Suite, een integraal onderdeel dat een uitgebreid, nauw geïntegreerd kader belichaamt. Bestaande uit miljoenen regels code en ingenieus ontworpen gespecialiseerde hardware-apparaten, vergemakkelijkt dit kader de naadloze aanpassing van receptietoepassingen. Elk facet van de waardeketen is nauw met elkaar verbonden en communiceert naadloos, waardoor een samenhangende stroom ontstaat van voor naar achter en van onder naar boven.
Dit uitgebreide kader, ontwikkeld en verfijnd gedurende twee decennia, beschikt over 54 verschillende en gespecialiseerde modulaire 'Bouwstenen,' elk minutieus ontworpen om de functionaliteit van het systeem te verbeteren.

De Bouwstenen

De specifieke Bouwstenen binnen de Waardeketen, beschikbaar op modulaire wijze en essentieel voor uw aangepaste Receptie Oplossing, worden zorgvuldig gekozen op basis van onze gesprekken en een analyse van uw receptie-eisen. Het doel is om exact aan uw specificaties te voldoen, waarbij kosten-effectiviteit wordt gewaarborgd en een schaalbare oplossing wordt geboden om te voldoen aan veranderende behoeften in de loop van de tijd. Bovendien, rekening houdend met mogelijke variaties in vereisten bij verschillende recepties, maakt de modulariteit van de Waardeketen flexibiliteit mogelijk bij het aanpassen van processen zonder aanzienlijke kosten, waardoor verlies van investeringen wordt voorkomen. Deze aanpak optimaliseert niet alleen uw Return on Investment (ROI), maar maximaliseert ook het algehele serviceniveau van de Receptie. Voor meer details over de Bouwstenen, kunt u gebruik maken van de "MEER INFO" knoppen onderaan deze pagina.

Controle & Privacy

Teleportel geeft de hoogste prioriteit aan beveiliging en privacy. Om optimalisatiemogelijkheden verder te verbeteren en uitgebreide controle te bieden, registreert het systeem alle belangrijke activiteiten binnen de receptieketen. Deze geanonimiseerde gegevens zijn eenvoudig te downloaden in uw spreadsheet, waardoor de creatie van grafieken, overzichten, tabellen en meer mogelijk is. De statistische informatie omvat verschillende aspecten, waaronder het aantal bezoekers, in- en uitgangstijden, communicatiedetails met de externe receptionist (zoals wachttijden, verbindingstijden en tevredenheid van bezoekers), het gebruik van kiosken, en de bezettingsgraad van receptionisten, onder andere metrieken. In wezen hebt u toegang tot alle noodzakelijke gegevens om de kwaliteit, productiviteit en kosteneffectiviteit van uw receptieactiviteiten voortdurend te verbeteren.

Persoonlijke gegevens met betrekking tot gasten worden tijdelijk opgeslagen op een zeer beveiligde server. Deze gegevens worden bewaard voor een beperkte duur, waarna ze permanent worden verwijderd. Als deze gegevens echter waardevol zijn voor u (bijvoorbeeld voor rapportage, training of beveiligingsredenen), kunnen ze via VPN worden overgedragen naar een SFTP-server onder uw controle voordat ze worden verwijderd.

Integratie

De Receptie Suite en de Receptie Waardeketen zijn geen geïsoleerde technologische entiteiten; ze functioneren niet onafhankelijk als eenvoudige toepassingen. Integendeel, het systeem is ontworpen om naadloze interactie mogelijk te maken met andere systemen in de gehele waardeketen. Deze samenwerking voldoet strikt aan de hoogste normen van beveiliging, met het gebruik van veilige methoden voor interactie en gegevensuitwisseling.

Teleportel heeft API's ontwikkeld om onze klanten in staat te stellen naadloos te integreren met het systeem. In tal van gevallen maken we gebruik van API's en webdiensten van andere databases waarmee u momenteel bezig bent. Voorbeelden van dergelijke databases omvatten ADFS (voor beveiligde aanmeldingen), toegangscontrolesystemen, bezoekersbeheersystemen, werkplekbeheersystemen, agendasystemen, ERP-systemen, legacy-databases, en meer. De integratie van deze diverse componenten resulteert in synergieën die verder gaan dan eenvoudige optelling; 1 plus 1 wordt meer dan 2. De resulterende toegevoegde waarde voor de gebruiker van de Receptie kan aanzienlijk zijn.

Ontdek de belangrijkste functies en ontgrendel het potentieel van de Teleportel Reception Suite™.

Geniet van de uitgebreide mogelijkheden van de Teleportel Reception Suite™, die ongeëvenaard is in zijn categorie. Wat het onderscheidt, is niet alleen zijn ongeëvenaarde volledigheid, maar ook zijn modulariteit, waardoor u naadloos alleen de essentiële functies kunt selecteren en integreren die nodig zijn om aan uw unieke eisen te voldoen. Deze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat u de suite precies kunt afstemmen op uw behoeften.

Ontdek hier hoe u het potentieel van uw receptie kunt benutten

Hoewel we hebben geprobeerd deze webpagina's zo informatief en instructief mogelijk te maken, gaat er niets boven een persoonlijk gesprek dat is afgestemd op uw behoeften. In slechts 15 minuten kunnen we bepalen wat het beste bij u past. Klik op de knop hieronder en we nemen binnen 24 uur contact met u op om een gesprek in te plannen.