GRATIS TEST 14 DAGEN

Kiosks voor Service, Verkoop, Informatie en Administratie
DOWNLOAD LEAFLET

U bespaart geld en tijd doordat één Agent , vele klanten op verschillende plaatsen bedient. Gemakkelijk te implementeren en uw klanten vinden het fantastisch. De resultaten op gebied van betere dienstverlening én besparingen zijn gegarandeerd.

Ontdek deze nieuwe, bewezen oplossing nu

LIVE BUSINESS RECEPTIONIST SERVICE

De NextGen Kiosks™ zijn niet vergelijkbaar met 'kiosks' zoals we die kennen : de veelzijdigheid en de intelligente interactiviteit dragen bij tot de perfecte klanten-ervaring. Het is de nooit-eerder geziene combinatie van écht, persoonlijk, menselijk contact met een aantal spitstechnologieën die voor een ongeëvenaard resultaat zorgen; zowel op gebied van dienstverlening als van kostenreductie.

Dankzij de gepatenteerde Holographical Reality™ lijkt uw medewerker écht, fysisch aanwezig voor uw klant. Die ziet het verschil niet met een écht-aanwezige persoon. Dit is hoe de beveiligde communicatie werkt op uw eigen, privé, virtuele server in de cloud.

We bieden op-maatgemaakte Kiosks aan die precies aansluiten bij ùw processen en bij ùw behoeften. U kunt trouwens ook voor één van onze standaard-kiosks opteren.

Of maak gebruik van onze ‘Do it Yourself‘ service waarbij u een hoop bespaart bij het opzetten van uw 'virtual receptionist'.

Een Kiosk project kan als mislukking worden aangeduid, indien de zuilen niet gebruikt worden. Dat gebeurt vaak. Leer hier hoe u kunt voorkomen dat uw kiosk-project faalt.

Download the '10 Critical Success Factors for Kiosk Projects'

Wheelchair Friendly

Counter Top

Full Height

Hospitality Counter

Outdoor

HolographicalReality - The Wall-Mount

HolographicalReality - The In Wall

HolographicalReality - The Room

Randapparatuur

Eender welk type apparatuur dat vereist is om uw transacties en processen te ondersteunen, is inzetbaar op afstand. Er is niéts wat u ‘lokaal’ kunt doen, dan niet op afstand kan gebeuren.

Het systeem kan vol-automatisch verlopen of kan door uw klant worden bestuurd d.m.v. een aanraakscherm of gebruik maken van bewegingscontrole, zonder iets aan te raken.

Echt oogcontact

Bij conventionele video-chat of video-conferencing, kijkt men elkaar nooit recht in de ogen, zoals dat wél het geval is, in het échte leven. Dat maakt klassieke video-communicatie onnatuurlijk en het leidt vaak tot frustratie omdat er geen écht contact ontstaat tussen beide gesprekspartners.

Om vertrouwen over te brengen, om ‘rapport’ te creëren en voor de best-mogelijke klantenervaring, is echt oogcontact essentiëel.

Self-Service en Automatische processen

In ons VideoRobotix™ programma, assisteert de ‘Human Avatar’ uw klant tijdens diens Self-Service transacties. De op-maat gemaakte video-processen interacteren live met uw klant, precies zoals uw medewerker dat zou doen. Zonder énige menselijke tussenkomst. De Avatar kan uw klant ook te allen tijde met een echte medewerker – die zich in een andere locatie bevindt – verbinden, als dat nodig of gepast is. Dat gebeurt d.m.v. een live video of audio verbinding.

Intelligent Ticketing

De Video Service op Afstand en de Human Avatar™ worden in de praktijk vaak gecombineerd met service door échte medewerkers die zich op dezelfde locatie bevinden als de Kiosk. De Intelligente Ticketing Service™ zorgt er voor dat uw klant de juiste service ontvangt, op precies de juiste manier – ook rekening houdend met de wensen van uw klant – en dat met de kortst mogelijke wachttijd.

Veilige Integratie

Van in het begin van het project, is er een nauwe samenwerking tussen uw Management en ICT medewerkers en een gespecialiseerd team dat door Teleportel wordt ingezet. Er wordt in onderling overleg onderzocht en bepaald hoe zal worden omgegaan met uw data-netwerken, VPN infrastructuur en de interactie met uw bestaande ICT systemen en databanken. Alles wordt gedefiniëerd in functie van uw infrastructuur en uw veiligheidspolicies en -standaarden. Dankzij onze professionele services worden de tijd en druk op uw ICT medewerkers tot een strict minimum beperkt, zowel tijdens als nà de implementatiefase.

LEAFLET SERVICES

Op afstand besturen

Om service-locaties op afstand te bemannen, is het vaak nodig om ‘lokaal’ (in de andere locaties)apparaten te kunnen besturen, zoals het openen en sluiten van deuren, bedienen van slagbomen en poorten, aan- en uitzetten van verlichting, het in beweging zetten van transportbanden, de verwarming of klimaatregeling bedienen, enz..

Sensoren en intelligente camera-herkenning laten toe om de aanwezigheid van personen of andere incidenten te detecteren en te interpreteren. De agent in de andere locatie wordt automatisch en onmiddellijk verwittigd door het systeem en kan op afstand de nodige maatregelen nemen. Om deze bediening op afstand mogelijk te maken, worden micro-processors en SSD/relays geïntegreerd in de Kiosks en worden de bijhorende programma’s , op maat voor ùw specifieke toepassing ontwikkeld.

Het Video Operating System AVICCS

Dit cloud-VOS zorgt voor het beheer van het systeem. Als standaard eigenschappen, kunt u volgende beheerstaken uitvoeren : Profile Management (toevoegen, verwijderen van Agents en Kiosks), Dynamische en Intelligente Routing (instellingen voor het automatisch verbinden van de klant met de meest geschikte medewerker, rekening houdend met diens skills en beschikbaarheid) en Reporting (downloaden van data in uw Excel rekenblad zodat u zelf eender welk rapport en grafiek kunt creëren). Optioneel kunt u opteren om de sessies live te streamen en op te nemen (lokaal of in de cloud).

BROCHURE AVICCS

Systeem-beschikbaarheid

De systemen worden vaak ingezet in ‘mission-critical’ toepassingen. Down-time moet tot een strict minimum worden beperkt en indien mogelijk worden vermeden. De configuraties worden ge-engineered voor maximale betrouwbaarheid en redundantie. Het aantal hardware componenten wordt tot het stricte minimum beperkt en er wordt enkel gebruik gemaakt van bedrijfszekere, robuuste componenten van gerenommeerde fabrikanten. Preventief en curatief onderhoud wordt grotendeels op afstand verzorgd, buiten de operationele uren. Geïntegreerde micro-processors en gekoppelde sturingen laten geavanceerde troubleshooting en interventie op afstand toe. De responsetijden van ons technisch team wordt uitgedrukt in minuten,…niet in uren. Dat is geen belofte, maar een feit.

Uw privaat, beveiligd systeemWij bouwen uw systeem volledig op maat, in nauw overleg met uw Management Team. Daardoor zullen de processen perfect aansluiten bij ùw toepassingen, omgeving, cultuur en zakelijke vereisten. U gebruikt het systeem onder white label (t.t.z. ùw naam) en de look-and- feel is dié van ùw organisatie. Vertrouwelijke informatie wordt opgeslagen binnen uw eigen firewalls; op uw eigen servers. Een private ‘signaling server’ – die niét wordt gedeeld met andere organisaties – wordt enkel aan ù toegewezen. Deze servers die door Europese klanten worden gebruikt, worden gehost in Europa en vallen onder de EU privacy wetgeving.
Maak gebruik van de DIY (Do-It-Yourself) versie van de Virtuele Receptie op Afstand. Dit bespaart geld én laat u toe om uw eigen installatie aan te kopen, installatie te verzorgen en om uw receptie te bemannen van op eender welke werkplaats. Druk op de knop hieronder om te weten hoe dit werkt

MEER INFORMATIE DIY

Mobile en Desktop voor
Multi-Channel Communicatie

Om toegang te krijgen tot uw dienstverlening, zijn uw klanten niét beperkt tot het gebruik van Kiosks noch tot fysische locaties. Gebruik makend van dezelfde Cloud infrastructuur en van dezelfde ‘agents’ (uw medewerkers), kunnen uw klanten video-chatten van op hun eigen mobiles en computers; van eender waar. Het volstaat om één knop in te drukken op uw website, om precies met de juiste medewerker te worden verbonden. Hiervoor hoeft u zelfs uw website niet aan te passen: één lijntje code volstaat.

U bent compatibel met vrijwel iédereen in de wereld. Ongeacht het apparaat of browser dat uw klanten of prospecten gebruiken. Het leeuwendeel van de desktop- en mobile gebruikers dienen zelfs geen software te downloaden.

MEER INFORMATIE

API voor video-chats

Onze API laat u toe om video-chats te integreren in uw website, uw e-mails en tekst-chats. De integratie is eenvoudig en gaat snel want u krijgt onmiddellijke en onbeperkte toegang tot een compleet video-chat systeem (inclusief cloud management, back office organisatie, content beheer, rapportage, enz..) en dit zonder enige ontwikkeling van uw kant.
U gebruikt het systeem onder white label en u kunt zélf volledig aanpassen (customization) aan uw eigen noden en omgeving.

MEER INFORMATIE

Onmiddellijke Tolkendienst

Op het ogenblik dat uw medewerker wordt geconfronteerd met een anderstalige, volstaat het voor uw agent om op één knop te drukken en een taalkeuze te maken. Binnen 1 tot 4 minuten zal een gekwalificeerde tolk automatisch deelnemen aan het gesprek tussen uw medewerker en uw klant. De tolk zal ‘consecutief’ vertalen. Er zijn méér dan 100 talen beschikbaar en dit zonder enige vorm van voorafgaande reservatie. We bieden u deze dienst aan i.s.m. de specialist vooyz die er op toeziet dat er steeds tolken online beschikbaar zijn.

We willen benadrukken dat het hier niét gaat om machine-vertaling of computer-vertaling maar dat enkel échte vertalers/tolken (t.t.z. échte mensen) worden ingezet. Dankzij deze unieke dienstverlening kunnen uw agents live en vlot praten met vrijwel iedereen in de wereld. De kosten zijn op voorhand bekend en er zijn dan ook geen verrassingen bij de ‘afrekening’.

MEER INFORMATIE

Geïnteresseerd en nieuwsgierig maar twijfels ?

  • Onzeker over de reactie van uw klanten  ?
  • En of dit goed onthaald zou worden door uw medewerkers ?
  • Bezorgd of deze technologie wel verenigbaar is met uw bedrijfscultuur ?

Waarom geen kleine, beperkte 'pilot' opzetten ? Zonder risico.
U zorgt voor de computer en wij doen de rest.
Gratis en zonder verplichtingen.

Uw ‘pilot’ kan morgen reeds in de lucht zijn en al uw vragen beantwoorden.

Lees hier hoe gemakkelijk een pilot is op te zetten

Case Studies and Examples

Reception

Hotel Front Desk

Luchthavens & Stations

Toerisme & Overheid

Administratie

Dienstverlening

Retail

Politie

Geneeskunde op afstand

Bank

Uitzendkantoor

Recruitment

Teleportel (sinds 2001) is onbetwist marktleider in de niche van op-maat-gemaakte, video-gebaseerde systemen om klanten op afstand te bedienen. Honderden systemen werden verscheept naar ruim 30 landen wereldwijd. Een video-chat verbinding maken kan geen enkel zakelijk probleem oplossen. Er is veel meer nodig en dàt is precies onze specialiteit en dat is ook het gebied waar we een unieke expertise en vaardigheden hebben opgebouwd. We zijn graag bereid om deze ervaring en know-how met u te delen. Hier kunt u een paar voorbeelden en ideeën bekijken. De R.O.I. variëert gemiddeld tussen de 7 en 13 maand, maar wat nog belangrijker is, is het feit dat we - dankzij onze unieke methodologie van voorafgaande operationele analyse - ook ùw R.O.I. kunnen voorspellen met een zeer hoge mate van zekerheid.

Het is onmogelijk om het sterke 3D gevoel van échte aanwezigheid over te brengen d.m.v. een webpagina of door een video-clip te bekijken. Om het belang en de kracht van de 3D opstellingen écht te kunnen begrijpen, is het noodzakelijk om zélf, fysisch de ervaring te ondergaan. We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvende demonstratie in ons 300 vierkante meter ‘Experience Facility’ in Buggenhout (BE) , énig en uniek in zijn soort in Europa.
Contacteer ons via e-mail marketing@teleportel.com of per telefoon +32(0)2 478 90 80. Of vul onderstaand formulier in. We garanderen u dat u uw bezoek niet licht zult vergeten en dat u niet ontgoocheld zult zijn.


Error
Method of connection is empty