SCROLL

Contactloze Virtuele Receptie voor Coronaproof Onthaal

Uw gast hoeft niets aan te raken. Door simpelweg naar het scherm te kijken, start u de live videoverbinding met uw externe receptionist. Of uw bezoeker scant de QR-code die bij de uitnodiging is ontvangen. Veiliger kan niet !

Meer informatie Bekijk de video

De Doe-Het-Zelf Virtuele Receptie

Operationeel binnen 24 uur.
Tegen de laagst mogelijke kosten.

Uw gast wordt onmiddellijk verbonden met uw receptionist, die zich op elke locatie kan bevinden. U levert de hardware, wij leveren de Cloud Service. Maatwerk voor uw situatie.

Hoe het werkt en start nu Bekijk de video

Voorregistratie verlaagt de kosten én verhoogt de veiligheid voor gasten en medewerkers

De gastheer nodigt de bezoeker uit en voegt een QR- of pincode toe. Bij aankomst scant de bezoeker de code en start het hele receptie- en registratieproces automatisch. U bepaalt zelf wanneer en hoe het persoonlijk contact en ontvangst door een receptioniste plaatsvindt.

Bekijk de video Contacteer ons voor meer info

Beman uw receptie op afstand en biedt
uw gasten een persoonlijk onthaal,
in alle veiligheid

Met de Teleportel Receptie-oplossingen kunt u uw Receptie en Klantenservice op afstand bemensen. Uw receptionist communiceert 100% natuurlijk met de gast, inclusief transactionele processen. Dit is net zo goed als écht, fysisch aanwezig te zijn.

Meer informatie Kenmerken Bekijk de video

Een op-maat-gemaakt proces voor ùw Specifieke Receptie behoeften

U hoeft geen genoegen te nemen met een 'one-size-fits-all'-Receptieoplossing! De flexibiliteit van het modulaire programma zorgt ervoor dat de beleving van uw gast precies aan ùw verwachtingen en eisen voldoet. Dit omvat taalkeuzes, meldingen, mobiele telefoons, automatische zelfbediening, live video-chats, routing, badges, rapportage, enz.

De ruimste keuze aan
Kiosk-modellen voor èlke receptie

Het grootste assortiment kiosken voor klantenservice over afstand. Met geïntegreerde camera, microfoon en audio speakers. Verkrijgbaar in alle soorten en maten, vloermodel, wandmontage, desktop, indoor/outdoor, privacy,…. Afwerking en kleuren op maat. Inclusief alle mogelijke randapparatuur: printers, scanners, camera's, lezers, enz.

Meer informatie

Echt, Gealigneerd Oogcontact maakt àlle verschil voor natuurlijke, menselijke interactie

Als het gaat om persoonlijke interactie, is oogcontact ongetwijfeld hét belangrijkste onderdeel van de communicatie. Zonder oogcontact is het niet mogelijk om vertrouwen te creëren. Echt oogcontact zorgt ervoor dat uw gast de receptie over afstand als écht ervaart en dat zorgt voor maximale acceptatie door de gebruikers.

Meer informatie

De Teleportel Video-Avatar bedient uw gast automatisch.

De Teleportel Video-Avatar ™ is een intelligent, interactief video-programma dat live en natuurlijk met uw klanten en gasten communiceert. In de meeste gevallen wordt de avatar gebruikt in combinatie met een live receptionist die zich – op afstand - bezighoudt met de persoonlijke en complexere onderdelen van het onthaalproces. De combinatie van beide resulteert in de best mogelijke gebruikerservaring tegen de laagst mogelijke kosten.

Kijk hoe het werkt Bekijk Holographical Reality Avatar Contacteer me

Teleportatie op basis van 'Holographical Reality' is ongetwijfeld de meest geavanceerde manier om op afstand te communiceren

Teleportation for Business ™ is een vooruitstrevende technologie. Er is geen zichtbaar scherm of camera. De 'geteleporteerde' persoon – die zich op een andere locatie bevindt - lijkt levensgroot, in 3D, met echt uitgelijnd oogcontact en lijkt fysiek aanwezig. Het voelt aan alsof men in dezelfde ruimte aanwezig is.

Bekijk de video Meer informatie Contacteer me

Live interactie over afstand voor Informatie, Verkoop, Klantenservice, Overheid

De op-maat-gemaakte systemen worden ingezet voor al die toepassingen waarbij 2 personen –van op verschillende locaties- een persoonlijke, professionele interactie aangaan met het sterkst mogelijk gevoel van aanwezigheid en aan de hoogste veiligheid.

Meer informatie Bekijk de video

Onmiddellijke, live tolkendienst door echte vertalers

Zelfs zonder een gemeenschappelijke taal tussen de gast en de receptioniste is een echte persoonlijke service verzekerd. De receptionist drukt op één knop en binnen 1-2 minuten wordt een gekwalificeerde tolk automatisch in het videogesprek betrokken. De live interactie vindt plaats alsof beide partijen dezelfde taal zouden spreken. Beschikbaar in méér dan 100 talen. Dit is geen machinevertaling, maar het betreft echte vertalers.

Bekijk de video Contacteer me

Vol-automatische systemen voor beveiligde toegang, inclusief badges en toegangscodes

Dit automatische systeem biedt beveiligde toegang voor bezoekers zonder badge. Het systeem identificeert en authenticeert de bezoeker en verleent of weigert de toegang. De kiosk is geïntegreerd met bestaande 'airlock' SAS-systemen en speedgates. De back-end is gekoppeld met toegangscontrolesysteem, personeels- en bezoekersdatabases. Deze geavanceerde opstelling vervangt een beveiligingsagent, 24/7 !

Meer informatie

Intelligente Lockers mét Live Receptie voor koeriers, leveranciers en medewerkers.

De Parcel Locker beschikt over een geïntegreerde receptie voor zelfbediening en voor live videoservice met een externe receptionist die de gebruiker op afstand bedient. De deuren kunnen op afstand worden ontgrendeld. De geïntegreerde receptie-service op afstand maakt het een stuk gemakkelijker én bedrijfszekerder dan de gebruiker aan zijn lot over te laten.

Meer informatie Bekijk de video

Veiligheidsinstructies en-vragen, voor veilige toegang, zonder menselijke tussenkomst

Een geïntegreerd systeem voor automatische, beveiligde toegang tot een fabriek of plant. U gebruikt bestaande veiligheidsfilmpjes en/of maakt uw eigen Veiligheidspresentaties a.d.h. PowerPoint en Word. Gemakkelijk, goedkoop én flexibel en in 21 talen : handig voor buitenlandse bezoekers. De gast bekijkt de instructies en beantwoordt vervolgens de vragen. Uitgifte en terugname van badges of toegangscodes kunnen worden geïntegreerd.

Bekijk de video Contacteer me

Digitale transformatie van uw Klanteninteractie

De digitalisering van uw klanteninteractie verlaagt de kosten aanzienlijk en biedt tegelijkertijd persoonlijk contact. Deze transformationele technologie creëert doorbraakresultaten en niet in maginale of kleine verbeteringen. Bovendien is het veilig voor gasten en medewerkers én verbetert het zowel uw gastvrijheid als uw veiligheidsprocessen.

De technologie Bekijk de video

Echte Toepassingen
Bekijk deze video's

2D Receptie
3D Receptie
Holographical Reality ™ Receptie
Luchthaven
Toeristeninformatie
Politie
Uitzendbureau
Bank
Recrutering
Retail
Mutualiteiten
Geneeskunde op Afstand

Leer van de Specialist

Profiteer van het resultaat van twee decennia gespecialiseerd onderzoek en ontwikkeling, ervaring en expertise. Neem contact op voor een privé consultatie door de oprichter - CEO. Zonder kosten of verplichtingen.

CONTACTEER ONS VOOR GRATIS ADVIES